Αρχική arrow ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην υγεια του εγκεφαλου μας όταν ξεχνάμε πολύ εύκολα κάποια πράγματα; Τι γί Εκτύπωση E-mail
24.06.14

Ο εγκεφαλος μας και η υγεια του είναι ότι πιο σημαντικό για μας. Από κει ξεκινούν όλα καθώς ο εγκεφαλος μας ελέγχει όλες τις λειτουργίες στο σωμα μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ελιξήριο της ομορφιάς: Αυτά είναι τα 8 μαγικά λαχανικά που θα σας κάνουν να λάμπετε Εκτύπωση E-mail
15.06.14

Ψάχνετε τρόπους να βελτιώσετε την εμφάνισή σας χωρίς να χρειάζεται να επενδύσετε σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς ή χειρουργικές επεμβάσεις; Στην πραγματικότητα το μυστικό της ομορφιάς δεν είναι ακριβό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαμορφώσετε τη διατροφή σας.

Τελευταία ανανέωση ( 15.06.14 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το κάπνισμα (εκτός των άλλων) κουφαίνει! Εκτύπωση E-mail
11.06.14

Εκτός των άλλων, λίγο-πολύ γνωστών επιπτώσεων του καπνίσματος στην υγεία, υπάρχει και μία άλλη πιθανή συνέπεια, πιο απρόσμενη: η μερική απώλεια της ακοής. Οι καπνιστές έχουν κατά μέσο όρο 15% μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσουν μειωμένη ακοή με το πέρασμα του χρόνου, σε σχέση με τους μη καπνιστές, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Τέλειο κορμί στην παραλία: 7 ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας σε χρόνο dt Εκτύπωση E-mail
05.06.14

Ψάχνετε αποτελεσματικούς τρόπους για να μεταμορφώσετε το σώμα σας πριν βγείτε στην παραλία; Με τις ασκήσεις που ακολουθούν θα απογειώσετε έγκαιρα τη φυσική σας κατάσταση για να απολαύστε το καλοκαίρι με τέλεια σιλουέτα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σου δίνουμε 8 λόγους για να φας μέλι Εκτύπωση E-mail
28.05.14

Το μέλι είναι από τα παλαιότερα φυσικά γλυκαντικά συστατικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας διατροφή και με εξαιρετικά οφέλη για την υγεία μας, ακόμη κι αν δεν το γνωρίζουμε. Από το να χάσουμε κιλά μέχρι το να αντιμετωπίσουμε το hangover της επόμενης μέρας, το μέλι είναι ο πιο γλυκός σύμμαχος στη διατροφή σου.

Τελευταία ανανέωση ( 28.05.14 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κακές συνήθειες που μας γερνάνε: Οι πρακτικές που βλάπτουν τον οργανισμό μας Εκτύπωση E-mail
22.05.14

Η πρόωρη γήρανση είναι ένα θέμα που αφορά τους περισσότερους από εμάς, δεδομένου ότι δεν επηρεάζει μόνο τη φυσική εμφάνισή μας, αλλά και τη γενική υγεία μας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Tα «ναι» και τα «όχι» για να έχετε πάντα λαμπερό χαμόγελο Εκτύπωση E-mail
09.05.14

Η καλή υγεία των δοντιών σημαίνει πολύ περισσότερα από ένα εκτυφλωτικό χαμόγελο.
Τα χαλασμένα δόντια, εκτός από σημαντικά προβλήματα υγείας, προκαλούν και μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση, καθώς η επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι για τους περισσότερους μια ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Λευκός Οίκος: Να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή Εκτύπωση E-mail
07.05.14

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μια αναθεωρημένη έκθεση με την οποία ζητά να αναληφθεί άμεσα δράση ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής που πλήττουν κάθε γωνιά και κάθε οικονομικό κλάδο των ΗΠΑ, από τους στρειδοκαλλιεργητές της Πολιτείας Ουάσινγκτον μέχρι τους παραγωγούς σιροπιού σφενδάμου στο Βερμόντ και από τα οικοσυστήματα μέχρι τις υποδομές.

Διαβάστε περισσότερα...
 
«Όπλο» κατά του Αλτσχάιμερ ο καφές Εκτύπωση E-mail
17.04.14

Η καφεϊνη που περιέχεται σε ροφήματα όπως ο καφές πιθανόν να έχει μακροπρόθεσμα οφέλη για την ανθρώπινη υγεία καθώς προστατεύει κατά της νόσου Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Διαγνώσεις ασθενειών μέσω «έξυπνων» κινητών Εκτύπωση E-mail
15.04.14

Η εφαρμογή Colorimetrix αξιοποιεί την κάμερα του smartphone, για να κάνει διαγνώσεις μέσω χρωματομετρικών τεστ. Οι πρώτες κλινικές δοκιμές της τεχνολογίας θα ξεκινήσουν σύντομα στο Νοσοκομείο Αντενμπρουκ του Κέμπριτζ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το στρες, ο εκρηκτικός χαρακτήρας και οι καρδιοπάθειες Εκτύπωση E-mail
07.04.14

Το ότι ο εκρηκτικός χαρακτήρας ή το ψυχολογικό στρες σχετίζονται με εκδήλωση ενός εμφράγματος του μυοκαρδίου ή ενός εγκεφαλικού επεισοδίου είναι ευρύτατα επιστημονικά αποδεκτό. Ακόμα και από αναφορές στα αρχαία κείμενα αποδεικνύεται ότι η συσχέτιση αυτή ήταν γνωστή από την αρχαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 254 - 276 από 492

Σχετικα Αρθρα

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote